روز گذشته دو مصوبه خودرویی از سوی هیات دولت منتشر شد. اولین مصوبه مربوط به انتشار آییننامه ثانویه خودروهای وارداتی صفر بود و در دومین مصوبه نیز سود بازرگانی محصولات برقی اعلام شد.
در همه جای دنیا عرف این است که هر شرکت خودروسازی بعد از ارائه نسخه معمولی از یک ماشین، نسخه بهبودیافته و فیسلیف شده آن اتومبیل را به بازار عرضه کرده و جانشین خودروی قدیمی کند. در ایران اما متاسفانه به دلایل مختلف، خودروسازان همزمان با عرضه نسخه جدید، تولید آن مدل قدیمی را نیز ادامه میدهند تا بلکه مشتری بیشتری بهدست آورند.
ساینا دندهای و تیبا که نیمه اول دهه ۹۰ بهاسم جانشین پراید به بازار تزریق شدند، از فهرست محصولات تولیدی سایپا خط خوردند و پژو ۲۰۰۸ و امویام X۳۳ که دوتا از شاسیبلندهای مونتاژی معروف در سالهای اخیر بهحساب میآیند، بههمین سرنوشت دچار شدند.
در حالی شورای رقابت با چراغ سبز وزارت صمت، مجوز گرانی ۸محصول ایران خودرو به بهانه نصب آپشن جدید را داده که باید پرسید، آیا صرفا با نصب آپشن، نام خودروی جدید می توان بر آن گذاشت و قیمت را افزایش داد؟البته هنوز درباره این آپشنها هم اطلاع رسانی نشد.
هر یک از ماشینهای معرفی شده در این مقاله دارای امکانات مختلفی هستند که خریداران متناسب با نیاز خود میتوانند یکی از آنان را جهت خرید انتخاب کنند. برای خواندن اخبار خودرو میتوانید به ساناپرس مراجعه نمایید.
سامانه یکپارچه خودرو در اطلاعیهای جدید اعلام کرد: آن دسته از ثبتنامکنندگان خودروهای چانگان وارداتی که هنوز از سوی سایپا پیامک دعوتنامه دریافت نکردهاند، از امروز (یکشنبه ۱۶ مهر ماه) به مدت دو روز فرصت دارند تا در صورت تمایل خودروی چانگان خود را با خودروهایی که در مراحل بعدی عرضه میشوند، تغییر دهند؛ در غیر این صورت در لیست انتظار شرکت سایپا باقی ...
سامانه تخصیص یکپارچه خودروها با ایده دوره وزارت قبلی (دوره وزارت فاطمیامین) آغاز شد و پس از یک دوره تغییر ماهیت در مهر ماه سال گذشته( از قرعهکشی گردانه شانس به قرعهکشی نوبتدهی)، حال به جایی رسیده که طی روزهای اخیر مورد توجه قرار گرفته و مباحثی پیرامون تغییر در مدل عرضه آن مطرح شده است؛ در این گزارش قصد داریم مروری بر روند اجرا و کارکرد سامانه یکپارچه ...
روز گذشته شاخص کل بورس تهران کانال حمایتی مهم ۲میلیون و ۱۰۰هزار واحدی را از دست داد تا امیدها را برای برد بازار در نیمه دوم سال با شک و تردید مواجه کند. در این میان بازار سرمایه که مدتها با انتشار اخبار سبزپوش میشد، نسبت به اخبار مثبت بینالمللی و داخلی ظاهرا کماعتنا شده است. با وجود این روز گذشته دو نماد «خزامیا» و «خودرو» جزو سه نماد پرتراکنش ...
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی مکلف به بازنگری در خصوص تخصیص سوخت به ناوگان حمل و نقل و اتخاذ تمهیدات لازم در مسیرهای طولانی شد.
سازمان ملی استاندارد، دستورالعمل واردات خودروهای کارکرده و لیست برندهای مجاز که میتوانند وارد کشور شوند را منتشر کرده که بر اساس آن، خودروهای کارکرده از کسب مجوز از سازمان استاندارد و محیط زیست معاف شدند.
در پی اتفاقات اخیر پیرامون افزایش غیرواقعی قیمت خودروهای فرسوده، رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط خوردوهای فرسوده، ضمن تاکید بر اینکه این افزایش افسارگسیخته مورد تایید نیست و مراکز اسقاط علاقمند به افزایش قیمت خودروهای فرسوده و گواهی اسقاط نیستند، قیمت واقعی خودروهای فرسوده را عددی مابین ۳۵ تا ۴۲ میلیون تومان (بسته به نوع و کیفیت خودرو) اعلام کرد.
مدیر طرح یکپارچه خودرو، بازگشایی سامانه را تکذیب کرد و گفت: بازگشایی مجدد سامانه با توجه به ظرفیت جذب نشده خودروسازان و نیز محصولات جدید، بهزودی در شهریور ماه برای سه درصد باقیمانده، ضمن حفظ اولویت آنان انجام میشود.
متأسفانه تعدادی از نمایشگاه داران خودرو اجارهای به صورت مقطعی و شش ماهه آگهیهای اغوا کننده ای را منتشر و مشتریان را به سمت خود میکشانند. بعد از دریافت پیش پرداختها نمایشگاه بسته و خبری از صاحبان آن نیست